Hangi Yağı Hangi Yemekte Kullanmalıyım?



 Hangi Yağı Hangi Yemekte Kullanmalıyım?

Hangi Yağı Hangi Yemekte Kullanmalıyım?
Bugünkü yazımda hangi yemeklerde hangi tür yağların kullanılması gerekir kısaca anlatmaya çalışacağım, umarım yardımcı olur.
Markette bulunan raflarda fazlaca yağ türü bulunmaktadır ve biz bunları mutfaklarımızda sıklıkla kullanmaktayız.Peki hangisini nerede kullanmamız gerekiyor;
-Sırma zeytinyağları soğuk yemek ve de salatalarda kullanmalıyız.

-Riviara Zeytinyağı, Mısırözü, Ayçiçeği, Fındık yağları ve Kanola yağlarını sıcak yemeklerde kullanmalıyız. 

-Tereyağını pilav ve de makarnada kullanabiliriz.
Yağlar

-Susam yağını mayonez yapımında kullanırız.

Ayrıca yediğimiz öğünlerin arasında on-onbeş adet fındık veya iki-üç adet ceviz/badem yemek,vücudumuzun yağ dengesi ve oranı açısından gerekli.

Deneyin sonuçlarını yorum olarak gönderirseniz,Feedback olarak olumlu sonuçlar almamızı sağlar.

Şimdiden kolay gelsin.




Paylaş:  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sosyete Sözler sayfamızı sizler için hazırladık.
Güzel Sözler, Anlamlı Sözler, Aşk Sözleri, Dini Sözler, Özlü Sözler ve Ünlü Sözleri şeklinde derlenmiştir.
Bazı sözler de hatalarımız var ise affola ve sizlerde bu hataları görürseniz lütfen bilgi vermekten çekinmeyiniz.

Güzel Sözler Mesajlar

Makaleler

En Güzel Mesajlar

Aşk Sözleri